Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 4000 caravans en 6000 campers per jaar. Met meer dan 10000 voertuigen per jaar, een oppervlakte van 200.000 m2 (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is TRIGANO VDL de grootste productie-eenheid van Europa.

Ervaring in dienst van uw vakantie

Sinds 1962 laat Caravelair zich inspireren door uw vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zodat u kunt genieten van een geslaagde vakantie.

Caravelair komt dit jaar met vier series op de markt: de Alba, de Alba Style, Antares Titanium en de Artica. U treft in deze modellenrange een grote diversiteit: van compact en licht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De 2023 caravancollectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt.